top of page

Een Frisse Start: Onze Hotelrenovatie en Rebranding

Bijgewerkt op: 8 apr.

In de afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de renovatie van ons hotel. Niet alleen de renovatie van het pand zelf, maar ook die van onze brand. 


Rebranding

We hebben de eerste stappen gezet in de rebranding van hotel Limburgia naar Hotel 1711. We willen dat met de tijd Hotel 1711 steeds meer naar voren gaat komen. Hierin zijn we anders dan de meeste rebrandings, aangezien wij geen afscheid willen nemen van het verleden, maar het tijdperk van hotel Limburgia en Fotostudio A.B. een respectabele plek willen geven in Hotel 1711. De geschiedenis en het verleden van het pand en Valkenburg zijn erg belangrijk, dit willen wij daarom ook kunnen laten zien en delen met onze gasten.

Bij deze rebranding zijn we ook bezig geweest met een nieuw logo en een nieuwe slogan.


Het Hotel 1711 logo

Er zijn twee dingen die opvallen aan het logo. De zon met de vogels en de wolkjes staan voor avontuur en landschap, wat past bij de omgeving. Daarnaast hebben wij gekozen voor het vooraanzicht van het pand in zijn vroegere staat waarin we verwijzen naar geschiedenis. We willen ons, zoals eerder vermeld, focussen op de historie van het pand en Valkenburg en dit ook uitdragen naar onze gasten.


Uitgerust ontdekken: Uw reis begint bij ons!

Als Hotel 1711 is het onze prioriteit dat onze hotelgasten elke dag uitgerust een nieuw avontuur aan kunnen gaan in Valkenburg en omstreken. Een regio waar zoveel te beleven is. Vandaar dat we ‘Uitgerust ontdekken: Uw reis begint bij ons!’ als slogan hebben gekozen, zodat dit in één korte zin duidelijk wordt gemaakt.


De renovatie en verbouwingswerkzaamheden

We hebben de eerste stap gezet om onze hotelgasten de komende jaren op een gastvrije en aangename manier te ontvangen. Als onderdeel van deze vernieuwing hebben we een nieuw kleurenschema geïntroduceerd, waardoor je nieuwe tinten terug zult vinden in ons pand. We hebben afscheid genomen van eentonige kleuren, zoals het gebruikelijke donkerblauw en zijn overgestapt op voornamelijk lichtere verfkleuren en behang met een leuk patroon. Ons doel is om het interieur geleidelijk te transformeren naar een barokstijl en daarmee wat traditionele elegantie terug te brengen.

Alle kamers hebben een opfrisbeurt gekregen, velen hebben nieuwe bedden gekregen, zodat gasten krijgen waar ze voor komen, namelijk een goede nachtrust. Tevens worden 4 kamers voorzien van nieuwe badkamers en zullen onder de categorie ‘Comfort Traveler' vallen.Nieuwe kamer categorieën

We hebben vier soorten kamers, met elk eigen kenmerken, zodat elke gast een kamer heeft voor zijn wensen.Traveler

Dit zijn comfortabele tweepersoonskamers, maar zijn vergeleken met de andere kamers net iets kleiner. Perfect voor, zoals de naam zelf al zegt, de traveler.Comfort Traveler

De volgende categorie is Comfort Traveler, een vergelijkbare categorie als hiervoor, maar deze kamers bieden net iets meer ruimte en comfort.Comfort

Dan hebben we Comfort, onze ruimste kamers. Je geniet van meer comfort en faciliteiten en daarbij dus ook van meer ruimte.Singles

Als laatste hebben we de Singles, dit zijn de kamers voor één persoon. Deze is voor gasten die alleen reizen of met een groep met een oneven aantal. Natuurlijk is het ook mogelijk om een extra bed aan te vragen voor een van onze andere kamers.Met deze upgrade aan het pand en het concept hopen en verwachten wij komend seizoen gasten op een goede en gastvrije manier te kunnen ontvangen.


Als je graag op de hoogte blijft van nieuws en updates over Hotel 1711 en de omgeving, raden we je vooral aan om ons te volgen op Instagram.

116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page