top of page
Borrelen Bistro 1711

Groepen

Voor een comfortabel verblijf samen met familie, vrienden of collega's!

Geschikt voor groepen

Veilig parkeren in de buurt

Gelegen nabij het centrum en veelbezochte activiteiten

Veilige opslag voor materialen

Conferentie-

faciliteiten

Welkom bij ons hotel, de perfecte bestemming voor groepsverblijven! Of u nu met familie, vrienden of een andere groep reist, wij bieden comfortabele accommodaties en faciliteiten die zijn afgestemd op uw behoeften. Dankzij onze centrale ligging kunt u gemakkelijk de mooiste plekken bezoeken. Parkeer uw voertuigen gemakkelijk op onze parkeerplaats en blijf verbonden met gratis wifi tijdens uw verblijf. Of u nu in Valkenburg bent voor een feest, reünie of gezellig samenzijn, ons hotel is de ideale overnachting voor uw groepsuitje. Kom en geniet samen van een onvergetelijk verblijf bij ons!

Groepen Hotel 1711
Valkenburg
Valkenburg
Female at Pottery Workshop

Workshops

Hotel 1711 is de ideale locatie voor diverse activiteiten, waaronder workshops. Wilt u een workshop organiseren op onze prachtige locatie in Valkenburg? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Personeelsuitjes

Bij Hotel 1711 kan je ook terecht voor een gezellig personeelsuitje met je collega's!

Hotel 1711 flyer personeelsuitje
wielrennen zuid-limburg hotel 1711

Ontzettend populair bij Hotel 1711

Fiets arrangement

Hotel 1711 is de perfecte uitvalsbasis voor de fanatieke en recreatieve fietser, gelegen in Valkenburg . Racefietsen, mountainbiken of lekker e-biken. Het begint bij Hotel 1711.

Wandel arrangement

Hotel 1711, jouw startpunt voor wandelplezier in Valkenburg! Verken ontspannende of uitdagende routes vanuit onze historische locatie. Stap naar buiten en laat je verrassen door de schoonheid van Valkenburg!

wandelstokken
bottom of page