top of page
Historisch Hotel Limburgia

HOTEL 1711

Ontdek ons historisch hotel, gelegen aan de rand van het betoverende Valkenburg!

Wij van Hotel 1711, voormalig bekend als Hotel Limburgia, heten u welkom bij ons historische toevluchtsoord te Valkenburg. In een omgeving met een perfecte mix van rijke geschiedenis, adembenemende natuur en bruisende activiteiten.

Uitgerust ontdekken: uw reis begint bij ons!

Stelt u zich voor: u opent uw ogen in een mooie en schone kamer, klaar om de dag te beginnen na een goede nachtrust. Beneden staat een heerlijk ontbijt op u te wachten, waardoor u met volle energie aan uw ontdekkingstocht door het pittoreske Valkenburg kunt beginnen, geholpen door advies van de receptie. Uw auto staat veilig in een garagebox en kunt u gebruiken wanneer dat nodig is. Na een dag vol avonturen en ontspanning met vrienden, familie of lekker alleen, keert u terug naar uw comfortabele kamer, waar u zich kunt terugtrekken voor een rustgevende nachtrust.

Bent u niet op zoek naar avontuur? Dat is ook helemaal geen probleem! Al gaat het om een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een zakelijk verblijf, ons hotel biedt een comfortabel en gastvrij verblijf voor iedereen, inclusief groepen van groot of klein.

 

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u een aangenaam verblijf te bieden in onze mooie omgeving!

Terras Hotel 1711
Centrum Valkenburg
bottom of page