top of page
Fiets Valkbike

Valkbike

Beleef een onvergetelijk verblijf in Hotel 1711 met ons fiets- en scooterarrangement, in samenwerking met Valkbike. Verken de omgeving van Valkenburg op een unieke en avontuurlijke manier, terwijl u geniet van het comfort en de gastvrijheid van ons hotel.

Waarom fietsers en scooterrijders voor Hotel 1711?

Begin uw avontuur met een ontspannende overnachting in een van onze comfortabele kamers, gevolgd door een heerlijk ontbijt om u klaar te stomen voor een dag vol ontdekkingen in Valkenburg.

Of u nu een paar uur, een dag of meerdere dagen een fiets of scooter wilt huren, wij bieden u de flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij uw plannen past.

Bij de receptie kunt u een verscheidenheid aan routes en hoogtepunten vinden, zodat u verzekerd bent van een volledige ervaring en niets van de prachtige omgeving mist.

Hotel 1711 ligt zeer centraal, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot talrijke routes en bezienswaardigheden in en rond Valkenburg. Hierdoor kunt u zonder moeite de mooiste plekken van Zuid-Limburg verkennen.

Hoe kunt u dit samen met uw verblijf boeken?  Bel of mail ons gerust om uw (groeps-) verblijf te bespreken of bespreek uw mogelijkheden bij de receptie.​

Folders Hotel 1711
Koeien in weiland
Fiets Valkbike
Kamers Hotel 1711
bottom of page