top of page

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw bedrijfsuitje?

Bij Hotel 1711 hebben wij de perfecte oplossing voor jou! In samenwerking met Uitjesbazen bieden wij een breed scala aan geweldige activiteiten voor jou en je collega's, allemaal op onze prachtige locatie.

Onze bistro verzorgt met plezier ontbijt, lunch en borrel, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. En als jullie het maximale uit jullie uitje willen halen, kunnen jullie eenvoudig een overnachting boeken in ons hotel. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de terugreis en kun je volop genieten van een ontspannen verblijf.

Voor meer informatie over onze kamers en voorzieningen, neem een kijkje op onze website.

Benieuwd naar de activiteiten? Lees dan vooral verder!

Moorddiner

In het Moorddiner gaan jullie aan de slag om een bloedstollend mysterie op te lossen. Lukt het jullie om de moordenaar op te sporen voordat het toetje geserveerd wordt?

Escape Box

Een escape box wordt afgeleverd. De bezorger heeft de opdracht gekregen om een begeleidend filmpje te starten. Het is de hoogste tijd voor een klein spelletje. Een spelletje met mogelijk fatale gevolgen. Maar wat houdt dit raadselachtige pakketje in?

Gek op Holland Quiz

Met onze Gek op Holland Quiz presenteren wij hét leukste Ik hou van Holland spel op locatie naar keuze. Wie is er bij jullie een kij in spelling?

Escape the City

Er zijn 10 moorden gepleegd in Escape the City. Help de politie met het vinden van de moordenaar. Lukt het jullie om dit spannende stadsspel op te lossen voordat het te laat is?

Wie is de Rat

Eén van jullie is niet te vertrouwen tijdens Wie is de Rat, maar wie? Ervaar nu het ultieme spel met “De Mol” elementen. Weet jij tijdens dit verraderlijke stadsspel De Rat te ontmaskeren?

bottom of page